Barcatering pre firmy aj oslavy

Úspešný event znamená perfektne zvládnutý chod akcie, nevnímajúc bar a pitný režim. Je rozdiel, či je vaša akcia organizovaná v lete alebo na jar, či sa odohráva vonku alebo vo vnútorných konferenčných priestoroch. Prichystáme všetko potrebné presne na mieru.

icons / Barcatering pre firmy aj oslavy

Bar servis

Kvalita barových centier je pre úspešnosť vášho eventu kľúčová. Vedeli ste, že strategické umiestnenie barových jednotiek v miestnosti uľahčuje aj pohyb osôb? Vďaka flexibilite catering servisu môžeme počas konzultácie výstavby barových centier každú miestnosť navrhnúť individuálne.

Hospitality Group pre vás zabezpečí:

konzultáciu výstavby barových centier

montáž a demontáž barových centier

personálne zabezpečenie podľa veľkosti eventu

zabezpečenie alko a nealko nápojov podľa preferencií klienta

zapožičanie exkluzívnych mobilných barov

nastavenie cenovej ponuky

redanimation

Od vašej predstavy až po realizáciu a cocktail catering. Prevedieme vás celým procesom tvorby eventu. Vy nemusíte robiť nič, len nám poskytnite vaše konkrétne požiadavky. Venujeme pozornosť rovnováhe kvality a rozpočtu.

Naším štandardom je zorganizovať akciu do najmenších detailov. Montáž a demontáž chladničiek, mrazničiek, výčapných jednotiek, stand-by stolov a iných dohodnutých prvkov barcateringu je prispôsobená požiadavkám klienta.

Zabezpečíme alko aj nealko nápoje, kávu, limonády či miešané drinky. V prípade záujmu zastrešujeme aj dodanie vratných pohárov a sprostredkovanie profesionálneho personálu a exkluzívnych mobilných barov.

Bar cateringove
Zabezpecenie

Veľmi dobrú zábavu si zapamätáte tak, že máte dostatok nápojov na výber a vaši hostia nestoja dlho v rade. Náš personál, vrátene barmanov a hostesiek je vám k dispozícii.

redanimation

Či už chystáte oslavu na svadbu, 50.-tich narodenín, oslavu zásnub alebo rozlúčku so slobodou, všetko pôjde hladko so správnym odborníkom. Zabezpečíme priestory, bar servis aj cocktail menu podľa vašich predstáv. Vy si už iba vychutnáte zábavu bez starostí.

svadby

Hospitality Group – všetko pre dokonalý event

Eventy

Konzultácia, plánovanie a realizácia programovej štruktúry, booking umelcov, manažment, poradenstvo podľa požiadaviek. Zabezpečenie personálu a techniky.

Prenájom

Prenájom a zapožičanie, mobiliáru a inventáru pre plánované podujatie. Ak plánujete oslavu alebo podnikový event, techniku a inventár dopravíme priamo na miesto určenia.

keyboard_arrow_up