Shaker

Boston alebo Cobbler shaker

Zavolajte nám

+421 917 907 610

Prenájom cena (bez DPH)

2€   / 1 deň
3€   / víkend

Popis a špecifikácie

Dizajnový a praktický shaker je súčasťou vybavenia každej modernej gastro prevádzky. Je vhodné na pravidelné použitie v rukách barmanov a čašníkov v reštauráciách, baroch, diskotékach, či hoteloch.

Profesionálny shaker, ktorý ponúkame na prenájom s možnosťou odberu v Trnave, je skvelým pomocníkom na prípravu alkoholických a nealkoholických nápojov. Vďaka nemu si vychutnáte prepojenie chutí v akomkoľvek drinku.

Shaker, ktoré ponúkame na prenájom, je vyhotovený z kvalitnej nerezovej ocele, čo zaručuje vysokú odolnosť a splnenie najvyšších hygienických štandardov. Elegantným dizajnom sa perfektne hodí do luxusného interiéru kokteilových barov, ale aj na každú klasickú diskotéku. Ľahko sa čistí buď ručným umytím, alebo v umývačke riadu. Nepodlieha korózii.

Prenajmite si funkčný elegantný shaker s odberom v Trnave a okolí

Profesionálny nerezový shaker je k dispozícii na prenájom fyzickým aj právnickým osobám. Radi si dohodneme krátkodobý, ale aj dlhodobý prenájom.

Vo funkčnej gastro prevádzke nesmie chýbať ani ostatné praktické príslušenstvo, ktoré prenajímame: barové podložky, barmanské lyžice, bodec na lístky, barmanské nalievatko , odmerku na alkohol, drtítko na ľad a ovocie, vratné poháre či termoizolačú nádobu na ľad. Shaker a ostatné príslušenstvo si môžete v rámci prenájmu osobne prevziať v Trnave a ostatných mestách blízkeho okolia – Sereď, Piešťany, Galanta či Hlohovec.

keyboard_arrow_up