Blog single

5 tipov na nezabudnuteľný vianočný večierok

Prichádza koniec roku a s ním aj bilancovanie výsledkov v neformálnej atmosfére. Organizovanie súkromného alebo firemného vianočného večierku dá zabrať, preto vám prinášame 5 rýchlych tipov, s ktorými to hravo zvládnete!

1. Vyberte lokalitu a rezervujte ju

Skvelá lokalita je kľúčová. Vyberajte podľa počtu hostí či podľa rozpočtu, no hlavne ju rezervujte včas. Pohodlným variantom je prenájom reštaurácie, no atmosféru podľa vlastného vkusu najlepšie vykúzlite prenájmom priestorov, v ktorých naplánujete vlastnú výzdobu a catering. Atmosféru doplňte perfektným osvetlením, ozvučením či LED obrazovkami. Párty v exteriéri majú svoje čaro, no nezabudnite, že nech je hladina v krvi akákoľvek, ohrievanie hostí len zvnútra nestačí! Na terasu či záhradu rozostavte záhradné ohrievače . Sú elegantné a postaviť sa ku nim v chladných nociach je na nezapletenie.

2. Mať fajn jedlo je základ, no výber alkoholu musí stáť za to

Zistite, aký alkohol majú vaši hostia najradšej. Ak máte pri výbere voľnú ruku, všeobecným pravidlom je počítať dva nápoje na hosťa počas prvej hodiny párty, a každú ďalšiu hodinu pripočítať minimálne jeden ďalší nápoj. Ak poskytujete víno, počítajte s dvomi pohármi vína na osobu. Praktické je prenajať si prenosný bar, za ktorým môžete miešať vlastné kokteily, alebo využiť služby barcateringu s personálom, ktorý vytvorí ponuku drinkov na mieru. Pamätajte, nemusíte vyhovieť všetkým, ľudia sú menej hákliví na to, čo pijú, keď to majú zadarmo.



3. Darčeky, darčeky, darčeky!

Aké by boli Vianoce bez darčekov? Vymyslite hosťom pekné, nápadité a ak je to možné, tak aj praktické darčeky. Ak organizujete firemnú párty, nechajte ich potlačiť logom spoločnosti. V takom prípade však zadajte objednávky do výroby včas, v predvianočnom období sa dodacie lehoty môžu nepríjemne predlžovať.



4. Zabávajte sa

Hudobné či tanečné číslo, DJ, krátky príhovor, to všetko pomôže prelomiť ľady a rozprúdiť zábavu. Vymyslite aj niečo originálne, napríklad degustáciu vína či drinkov, ktoré sú na bare. Najmä ak sú netradičné. Čudovali by ste sa, koľko ľudí ešte neochutnalo Long Island, Cosmopolitan či Daiquiri.



5. Ponúknite niečo extra

Využite čaro nečakaného a váš večierok bude nezabudnuteľný. Okrem nápaditých darčekov to môže byť karaoke, turnaj v stolnom futbale, krátky tanečný kurz spojený s tanečným číslom, alebo tombola s hodnotnými výhrami.

Plánujete vianočný večierok? Nechajte to na profesionálov z Hospitality Group!

Zabezpečíme kompletnú realizáciu celého podujatia podľa vašich požiadaviek na mieru. Spoľahnite sa na nás v oblasti programovej štruktúry či zabezpečenia techniky aj personálu.



Sme ten pravý servis pre každý druh zábavy

Vytvárame eventy, ktoré menia zábavu na zážitky.

Napíšte nám

Sme tu pre Vás stále, preto nám neváhajte napísať