Santov pelech – vianočný stánok, ktorý má príbeh

Santov pelech – vianočný stánok, ktorý má príbeh

Vo vzduchu sa vznáša vôňa škorice spojenej so slivkou, svetielka sa podobajú na nočnú oblohu plnú hviezd a žiaria po celej búdke. Hrá Wham a jeho Last Christmas postupne preniká do vašich uší. Stojíte pred Santovým pelechom, malým stánkom s veľkým srdcom, ktorý najprv vznikol v Hlohovci a postupne sa rozrástol aj do Trnavy.

Atmosféra

Samozrejme, nie je to všetko o produktoch. Snažíme sa vytvoriť v stánku príjemnú atmosféru, aby sa u nás každý cítil dobre. Aby odchádzal s úsmevom na tvári. Kontakt medzi nami a zákazníkmi predstavuje niečo viac, než len predaj . Stretávate sa s ľuďmi každý deň, počúvate rôzne životné príbehy a prajete si ich vidieť opäť, pretože vám to dáva energiu pokračovať. A keď sa naozaj vrátia, hneď máte chuť tancovať na tú hudbu, ktorá nám hrá z reproduktora.

Stánok vs event

V čom sa líši práca v stánku a organizovanie eventu? Búdka sa musí pripraviť a celý mesiac ju treba len udržovať. Človek si to môže porovnať s nejakou malou kaviarničkou alebo bufetom, kde každý deň chodí, rieši tovar, venuj sa zákazníkom, stále niečo zlepšuje, jednoducho má svoju prevádzku. Veľká akcia býva jednorazová. Nachystá sa, všetci tam naraz prídu a človek nemá čas sa zamýšľať počas akcie, či ešte dokupovať tovar. Treba byť pripravený na to, že môže dôjsť.

Čo v Santovom pelechu nájdete?

Základom vianočného stánku je, nepochybne, teplý a lahodný punč. Ponúkame rovno päť druhov, od klasického pomarančového a slivkovo-škoricového, až po naše tri špecialitky: turbo, tatranský a diabolský punč, z ktorých vám bude isto veselo . Nesmie chýbať červené ani biele vínko, grog, medovina-včelovina a panáky rôznych druhov alkoholov. Za každý alko nápoj dostanete pečiatku na špeciálnu kartičku. Keď ich nazbierate desať, dostanete od nás punč zadarmo. A nezabúdame ani na šoférov a našich najmenších. Čakajú na nich horúca čokoláda, kávička, detský punč, či čajík. Snažíme sa ulahodiť naozaj každému.

Čajík za story

Veríme, že sociálne siete sú dôležitou súčasťou akéhokoľvek nápadu. Preto sme sa tam tiež presunuli. Ľudia majú možnosť sledovať nás na instagrame a facebooku. Všimli sme si pridávanie instagramových stories/príbehy, v ktorých označujú Santov pelech. Rozhodli sme sa túto myšlienku podporiť a odvďačiť sa zdieľania. Za každý instagramový príbeh venujeme našim zákazníkom malinový čajík zadarmo. Ďakujeme, že nás podporujete či už na sociálnych sieťach, alebo osobne. Váš úsmev na tvári, vaša spokojnosť a návrat do nášho stánku viackrát nám pomáha posúvať sa ďalej, robiť veci lepšie a s ešte väčšou láskou.

Sme ten pravý servis pre každý druh zábavy

Vytvárame eventy, ktoré menia zábavu na zážitky.

Napíšte nám

Sme tu pre Vás stále, preto nám neváhajte napísať